این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

صنعت مستربچ و کامپاند، کارآمدترین منبع تامین پلیمرهای اصلاح شده


ارسال شده در تاریخ :
صنعت مستربچ و کامپاند، کارآمدترین منبع تامین پلیمرهای اصلاح شده

به گزارش روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران، دکتر حسین نازکدست رییس کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری، در گفت و گو با نشریه بسپار گفت: صنعت مستربچ و کامپاند در چهار دهه اخیر از کارآمدترین منابع تامین پلیمرهای اصلاح شده بوده است.


به گزارش روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران، دکتر حسین نازکدست رییس کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری، در گفت و گو با نشریه بسپار گفت: صنعت مستربچ و کامپاند در چهار دهه اخیر از کارآمدترین منابع تامین پلیمرهای اصلاح شده بوده است. 

بسپار/ ایران پلیمر پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری در روزهای 6 و 7 اسفندماه جاری در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار می شود. پروفسور حسین نازکدست از اساتید بنام کشور در حوزه علوم و مهندسی پلیمر در سطح بین المللی ریاست کمیته علمی این کنفرانس را بر عهده دارد. وی در گفت و گویی اختصاصی با گروه رسانه ای بسپار/ ایران پلیمر از چند و چون فرآیند علمی این کنفرانس بیشتر برای خوانندگان ما گفت.

از آقای دکتر نازکدست پرسیدیم در مسیر برگزاری کنفرانس پنجم چه اقداماتی انجام شده است؟ وی گفت: اولین اقدامی که در رابطه با این کنفرانس انجام شد، تشکیل یک ستاد سیاست گذاری متشکل از اعضای هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند، مدیران و یا نمایندگان پتروشیمی های کشور به عنوان صنایع بالادستی و مدیران پایین دستی و اینجانب بود.
این ستاد، پیشنهادهای انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند به عنولن برگزارکننده کنفرانس را  درخصوص توجه  بیشتر به جنبه های صنعتی و راهبردی صنایع مستربچ و کامپاند و قابلیت های این انجمن، لزوم ارتباط انجمن یاد شده  با صنایع بالادستی و پایین دستی و همچنین فرصت ها و چالش های موجود در بخش صادرات را مورد ارزیابی و بررسی قرار داد و نهایتا  به راهکارهای موضوعی دست یافت که مورد استقبال  قرار گرفت.
براساس پیشنهاد ستاد سیاست گذاری، کمیته علمی کنفرانس متشکل از ۱۵ نفر از نمایندگان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور و همچنین صنایع مرتبط تشکیل و مقرر شد این کمیته ضمن فراخوان از پژوهشگران دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی و بخش های تحقیق و توسعه صنایع زیربط، با استفاده از ارتباطات و اهرم های خود و سیاست ها و سازوکارهای ترغیبی، مقالاتی از دست آوردهای جدید علمی و پژوهشی جذب کند. در ضمن دعوت از مدیران و صاحب نظران صنایع و بخش های اقتصادی و بازرگانی سازمان های مختلف که به گونه ای با انجمن ارتباط داشتند و دارند، به عنوان سخنرانان مدعو در این کنفرانس در دستور کار قرار داده شد.

دکتر نازکدست در پاسخ به تعداد مقالات واصله و پذیرش شده در کنفرانس به خبرنگار بسپار گفت: در حدود ۹۱ مقاله به کمیته علمی ارسال شده که به زودی نتیجه بررسی و رای نهایی این کمیته در خصوص پذیرفتن  ۲۶ مقاله انجام خواهد شد. ۱۲ سخنران کلیدی مدعو داخلی و خارجی نیز عنوان سخنرانی های خود را اعلام کرده اند. در ضمن در این کنفرانس ۴ کارگاه تخصصی بعدازظهر هر روز برگزار می شود.

از وی پرسیدیم که آبا لزومی به برگزاری سالانه این کنفرانس به صورت بین المللی وجود دارد و آیا این امر کیفیت برگزاری و کیفیت مقالات ارایه شده را تحت تاثیر منفی قرار نمی دهد؟
دکتر نازکدست گفت: ببینید واقعیت این است که در چهار دهه اخیر صنعت مستربچ و کامپاند در جهان به عنوان یکی از مهم ترین و کارآمدترین منابع تامین پلیمرهای اصلاح شده برای بسیاری از صنایع، از رشد و توسعه قابل توجهی برخوردار شده است.
از طرفی ماهیت این صنعت به گونه ای است که دست در کاران آن نه فقط باید قادر به افزایش ظرفیت تولید خود باشند، بلکه به دلیل تنوع بسیار زیاد و پیچیدگی محصولات تولیدی، باید به صورت مستمر بخش تحقیقات و توسعه و نوآوری خود را تقویت کنند.
بنابراین برگزاری سالانه این کنفرانس می تواند برای آنها بسیار مفید باشد.






فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی
   
دستور العمل مقاله انگلیسی
   
راهنمای نگارش چکیده مقاله

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)