این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

برگزاری نشست مطبوعاتی پنجمین دوره کنفرانس مستربچ و کامپاندهای پلیمری


ارسال شده در تاریخ :
برگزاری نشست مطبوعاتی پنجمین دوره کنفرانس مستربچ و کامپاندهای پلیمری

به گزارش روابط عمومی انجمن تولید کنندگان مستربچ و کامپاند ایران، روز چهارشنبه 23 مهرماه نشست مطبوعاتی پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری به صورت آنلاین تحت پلتفرم زوم برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی انجمن تولید کنندگان مستربچ و کامپاند ایران، روز چهارشنبه 23 مهرماه نشست مطبوعاتی پنجمین کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری به صورت آنلاین تحت پلتفرم زوم برگزار شد.

این نشست خبری با حضور پروفسور حسین نازکدست، دبیرکمیته علمی کنفرانس، نجمه میررضایی، دبیر کنفرانس و عضو هیات مدیره انجمن و امید کوشکی، رییس هیات مدیره انجمن و جمعی از خبرنگاران صنعت پلیمر از ساعت 15 روز چهارشنبه 23 مهرماه در نرم اقزار برگزاری کنفرانس-ZOOM- برگزار شد. 

 نجمه میررضایی، در ابتدای نشست، در مورد برنامه ها، موضوعات و اهداف کنفرانس توضیحاتی ارائه کرد. ایشان به حضور 50 سخنران در دو روز و در دو Room همزمان اشاره کردند که از این طریق مطالب و مقالات علمی و فنی خود را ارایه خواهند کرد. در سالن اول مقالات و سخنرانی های اصلی ارایه می شوند و در سالن فرعی مقالات تحقیق و توسعه سازمانها، مقالات دانشجویان و … عرضه می گردند.

ایشان همچنین از وجود نمایشگاه و غرفه های مجازی که توسط 15 شرکت اجاره شده اند و به این دو روم متصل هستند، خبر داده و افزودند که در زمانهای استراحت افراد می توانند به این غرفه های مجازی مراجعه نموده، در آنها کاتالوگها و اطلاعات مرتبط با هریک از شرکت ها را دریافت کرده و حتا با کارشناسان شرکتهای حاضر در این غرفه ها به گفتگو بپردازند.

به گفته خانم میررضایی در هر روز چهار Section در نظر گرفته شده است که هر بخش هم موضوعات انحصاری خود را داراست. از جمله این موضوعات می توان به مشکلات صنایع تکمیلی، مشکلات و نیازهای صنعت پتروشیمی، صادرات به عنوان یکی از مهمترین مباحث فعلی کشور و صنعت، آینده پژوهشی صنعت مستربچ و کامپاند، نوآوری ها، افزودنی ها و در انتها در مورد مسائل مرتبط با ماشین آلات و تجهیزات جانبی صنعت کامپادینگ {آمیزه سازی} اشاره کرد.

دکتر حسین نازک دست، از اساتید شناخته شده پلیمر دانشگاه پلی تکنیک و دبیر علمی انجمن، به بیان برخی نکات پرداختند که مهمترین آنها، حرکت کنفرانس از حالت آکادمیک صرف به سمت مباحثی است که بیشتر عملی داشته و مورد دغدغه صنعت مستربچ و کامپاند می باشد. وی در این زمینه افزود: “در این دوره سعی شده جنبه های فنی، تجاری و … نیز علاوه بر مباحث آکادمیک ارایه شود.”

دکتر نازکدست در مورد نحوه برگزاری کنفرانس به صورت وبینار، در پاسخ به صنایع پلاستیک، اظهار داشتند: این مساله به خاطر کرونا و همه گیری آن به ما تحمیل شد، ما در ابتدا می خواستیم که این دوره هم حضوری برگزار شود، تمام تلاشمان را هم کردیم اما نشد. وی ادامه داد:  البته این موضوع، هم معایبی دارد و هم محاسنی. افزایش قابل توجه تعداد مقالات و حضور تعداد بیشتری سخنران بین المللی در این دوره کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاند تهران یکی از محاسن برگزاری مجازی این رویداد است. به گفته مسوولان کنفرانس 20 سخنران خارجی در دوره پنجم نمایشگاه – کنفرانس مستربچ و کامپاندهای پلیمری، حضور خواهند داشت.

ایشان تمرکز هر چه بیشتر بر روی محتوا را یکی دیگر از مواردی دانستند که برگزاری مجازی کنفرانس اسباب آنرا فراهم کرده و آنرا موضوعی قابل توجه و مثبت ارزیابی کردند. همچنین به گفته دکتر نازکدست، برگزاری مجازی این کنفرانس این امکان  را فراهم آورد، تا از صنایع مرتبط با صنعت مستربچ و کامپاندینگ، نیز به طور اختصاصی بتوانیم دعوت نموده و بهره ببریم.

 کوشکی، رییس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند، به طرح برخی موارد مرتبط با کنفرانس پرداختند. ایشان در ابتدای سخنان خود، ضمن خیر مقدم به اصحاب رسانه و تشکر ویژه از استاد نازکدست به علت همراهی و کمک ایشان برای جمع آوری و ارایه محتوای مناسب، از زحمات دبیرخانه کنفرانس نیز سپاسگزاری نمودند.

در ادامه ایشان اظهار داشت: ” دغدغه ما در هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند، از همان دوره نخست، برقراری یک پل ارتباطی بین تامین کنندگان و مصرف کنندگان مستربچ  و کامپاند بود. همچنین علاقمند بودیم که علاوه بر این موضوع، بازخوردی از کیفیت محصولاتی که به مصرف کنندگان ارایه می شود نیز داشته باشیم و با نیازهای مصرف کنندگان نیز به طور دقیق تر آشنا شویم. ”

کوشکی افزود: در یک دوره ای حتی خواستیم کنفرانس را به سمت برگزاری اپلیکیشن محور ببریم، اما این اتفاق نیافتاد چون تولید محتوا برای این مهم بسیار دشوار بود تا دوره قبل که ما یک تجربه خوبی با انجمن سیم و کابل داشتیم و یک بخش را به صورت اختصاصی به انجمن سیم و کابل اختصاص دادیم، البته با همکاری خود آن عزیزان این قسمت برگزار شد، اما بازخورد بسیار مناسبی داشت. جلسات و به خصوص بحث هایی که در بخش پرسش و پاسخ مطرح شد، یک رابطه بسیار مناسبی را بین تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند و بخش تولیدکنندگان سیم و کابل ایجاد کرد.

در این دوره هم، ما از اولین نقاطی که شروع کردیم نامه نگاری با انجمن های مصرف کننده مستربچ ها و کامپاندهای پلیمری بود. تقریبا با تمام آنها نامه نگاری کردیم، سعی کردیم جلسات مشترک با آنها داشته باشیم، و اگر می توانستیم برای هر کدام یک بخش انحصاری تشکیل بدهیم و تعدادی سخنران در همان صنعت حضور می یافتند، برای ما ایده آل بود، اما باز در بخش تولید محتوا نشد آنطور که مدنظرمان بود عمل شود و نهایتا به آنجا رسیدیم که از چهار انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن، انجمن نساجی، انجمن سیم و کابل و مصرف کنندگان مستربچ و کامپاند در حوزه خودرو { به طور خاص ساپکو}  دعوت به عمل آوردیم که بخش اختصاصی خودشان را داشته باشند و امیدواریم با نیازهای این صنایع هر چه بیشتر آشنا بشویم.

کوشکی سپس به روند کلی صنعت پتروشیمی اشاره کرد، که دیگر اینطور نیست که پتروشیمی ها همه مواد و افزودنی ها را جدا جدا مصرف کنند و به این ترتیب مشکلاتی نظیر ترکیب و دوزینگ و …  هم دیگر وجود نخواهد داشت. در واقع پتروشیمی جهان برای هر یک گرید خود متناسب با خواص مورد نیازش، مستربچ هایی از مستربچ سازها می خرند که به One Pack موسوم است و شامل همه ادتیوها و آنتی اکسیدان ها، آنتی یو وی ها، لیز کننده ها و .. با دوز لازم می باشد. ما نیز باید در داخل به همین سمت و سو حرکت کنیم.

مهندس کوشکی همچنین افزود: ما سعی کردیم یک بخش هم مختص پتروشیمی ها، که ارتباط خوبی با آنها باید برقرار کنیم اختصاص دهیم از دو جنبه، یکی همین مستربچ های وان پک که باید برایشان تولید شود و در اختیارشان گذاشته شود، و جنبه دومی هم که در نظر گرفتیم، معرفی پتروشیمی کره جنوبی و به صورت مشخص برند LG به عنوان یک الگوی مناسب از همکاری بین صنایع بالادست و پتروشیمی ها با صنعت کامپاندسازی و مستربچ است. چرا که شاهد بودیم که متاسفانه علی رغم وجود فضای بسیاری که در صنعت کامپاندسازی در کشور وجود دارد، در مقطعی پتروشیمی ها به تولید کامپاندها رو آوردند که تجربه خوبی هم نبود.

دکتر نازکدست هم در اظهارات پایانی خود به عدم وجود یک مرز مشخص در این راستا که چه کامپاندی را باید خود پتروشیمی ها  و چه کامپاندی را کامپاندسازان تولید کنند، اشاره کرد و گفت در این مورد در ابتدا که بحث شد با تعصب بسیاری به موضوع نگاه شد، اما امیدواریم با آگاه سازی به صورت گام به گام کم این مرزها مشخص شود و روزی برسد که در کشور ما هم هر کس کار خودش را بکند.

در سوال آقای ساعتچی از نشریه صنایع پلاستیک به برگزاری مناسب چهار دوره گذشته کنفرانس بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری و دغدغه هایی که در مورد برگزاری آنلاین کنفرانس وجود دارد، اشاره شد. در پاسخ تمهیدات لازم برای برگزاری بدون عیب و نقص این رویداد بزرگ مجازی تشریح شد و شرکت سماع مجری کنفرانس نیز توضیحاتی در مورد تفاوت ZOOM با بقیه نرم افزارهای موجود ارائه شد. 

در ادامه افشین علیزادمنیر از پایگاه خبری پپنا، پیشنهاد کرد که برای استفاده بیشتر علاقمندان از مباحث علمی و فنی کنفرانس، پکیجی تهیه شود تا بتوانند رایگان یا با حداقل هزینه در رویداد شرکت کنند. 

کوشکی در پاسخ به علیزادمنیر گفت ثبت نام در حال حاضر نیست با حداقل هزینه انجام می گیرد و این فرآیند ثبت نام جهت تهیه آمار و پیش بینی های لازم برای تعداد افراد حاضر انجام می پذیرد. وی ضمن تشکر از پیشنهاد علیزادمنیر، افزود: پس از جلسه برای تهیه این پکیج تصمیم گیری خواهد شد. 

محمدعلی کردی از انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلنی سوالاتی در مورد تعامل با انجمن های پایین دستی و روم های جداگانه کنفرانس مطرج نمودند. دکتر عباس شیخ از دیگر حاضران در جلسه ، در مورد نحوه ثبت نام سوالاتی مطرح نمودند. 

در پایان هادی بافی رییس هیات مدیره شرکت ستارکالا، با تقدیر از انتخاب پلتفرم ZOOM برای برگزاری این رویداد، ابراز امیدواری کرد تا در دو روز کنفرانس شاهد اتفاق غیر مترقبه ای نباشیم و 30 مهر و 1 آبان بهترین روز برای برگزارکنندگان کنفرانس باشد. 

در پایان هم، دبیر انجمن از حاضران در جلسه خواست تا  دوربین های خود را روشن نموده و  تصویری به یادگار از این جلسه مطبوعاتی مجازی، گرفته شود.

بخش هایی از گزارش فوق به نقل از مجله صنایع پلاستیک منتشر شده است. 






فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی
   
دستور العمل مقاله انگلیسی
   
راهنمای نگارش چکیده مقاله

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)